Kempen Follow "Blogger 4 Blogger"

Mulai 31 Mei 2011, aku nak anjurkan satu kempen: KEMPEN FOLLOW "BLOGGER 4 BLOGGER"...Kempen ni aku akan melawat seberapa banyak blog untuk aku follow kembali...Blog mana yang belum aku follow boleh tinggalkan link blog korang di sini...Kalau dah follow aku tapi aku belum follow korang, tinggalkan link korang kat sini...

Sebagai tanda sokongan cukuplah jika kiranya korang buat satu entri di blog masing-masing bertajuk FOLLOW "BLOGGER 4 BLOGGER",,,Link entri korang ke blog sini supaya orang tahu siapa yang akan follow diorang...Pastu jangan segan silu untuk tinggalkan link entri korang di sini...

Aku akan cuba follow seberapa banyak blog yang boleh...JOM SUPPORT KEMPEN ini...

Blog2 yang telah difollow setakat malam ini:

! Ct Arina
! sEkAdaR.nUkILaN.iKhLaS !
'CERITERA KITA,CINTA KITA'
- blogg budak remaja -
..comot+kicik ^^v..
: : Koleksi Edaman : :
:: Pakej Pulau Malaysia :: Hubungi 019-220 8986 / 017-604 9507
:: sneakersNflops ::
:: ♥ QesahQaseh ♥ ::
:::: Diari Si Froggie ::::
:::CORAT CORET:::
::ini belog saya . cinta hati saya . isi hati saya::

MY ILLUSION MY MISTAKE

[ kAtEk ]
ahfat raksaksa
AKSARA CINTA ILAHI
aku dan segalanya
anakmalaya
anyss syuhada
BERJALAN MENUJU ALLAH
bicara yang kronik
Blog Pilihan Malaysia
Cenderahati | Cenderamata | Akamika Gift
Coretan Anuar
DUNIAKU
ECPI Service Centre Director Hafizan 0192435729
Edisi Maya
Ferrari EA: FOREX EXPERT ADVISOR
Gadgets Gig..
Hair, Head and Mind
Hazwan Dot Com
Hello Goodbye.
Hidup Itu Indah
i wish you wish they wish !
I'm Not Alone..
Idea Perniagaan Kreatif Terkini
IMPROVISASI SANG PENDEFINISI~
Imran Irsyad
Ini Belog Saya
Ini Blog Amirah
Insuran Dan Takaful
It's Just Too Different
it's me bubble lebam
JDMStuff Gallery - Sprinter Autoparts
Jom Terengganu
khairulkaizer.blogspot.com
KizMyself -=Aku Dan Sesuatu=-
LaDySyaQ's House
live. life. love
luqman hakim
maryam marfez
Me & Entertainment
Me N mYsELf..
miss opie a.k.a miss sofea
MOK&SONS
My bLog for aLL
My Rainbow...
MYAMM TODAY | AMMBOI.COM
Noh Is Me
papahero
PERANTAU CYBER
Petak Bunga Shopping Blog
PRODUK ILMIAH
RehanCloset
Santai Bersama BEN ASHAARI
THE BLADERZ
Universal Studios Singapore
Wacanaku
Wardah
World of Ad-Dien (WADi)
ziey
| SUKSES CORNER |
~ ~ AqilAqilah Duniaku~ ~
~ A whole new perspective..~
~si gadis berkaca mata~
~Somewhere Anywhere~
~~PaNdAi Ke Aq BeRcElOtEh~~

2 comments:

  1. http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/05/kempen-follow-blogger-4-blogger.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan..:)